Platform

PLATFORM

AROLINK® platformen indeholder de grundlæggende funktioner, der er nødvendige for at etablere fabrikkens applikationer. Det er her, vi digitaliserer den fysiske fabrik. Det er her, vi forbinder alle ressourcer, instruktioner, procesparametre og varehierarkier for at kunne registrere vareflowet fra varemodtagelse til afsendelse af færdigvarer.

FUNDAMENTET

Platformen er bygget for at skabe et sikkert fundament for alle AROLINK® løsninger. Det stærke fundament består af 4 funktionsområder, nemlig databasen, byggeværktøjer, API’er og backupløsninger.

AROLINK® Platform

DATABASEN

I databasen håndteres tabeller til stamdata, registreringer, datarelationer, standard ‘stored procedures’, import/eksport programmer m.v. Databasen indeholder samtlige tabeller for dataopbevaring. Flere end 600 tabeller er sammenbygget i strukturer, der sikrer stor sammenhængskraft i data. Herved dannes grundlaget for at bygge proaktive funktioner og værdifulde data i en relevant kontekst, der kan give ny viden om fabrikkens anvendte metoder og processer.

BYGGEVÆRKTØJER

Byggeværktøjer er, hvad der bruges til at bygge brugergrænseflader, menuer og moduler, hvilket vores kunder har adgang til for at lave individuelle tilpasninger til deres brugergrænseflader. Værktøjerne anvendes til at optimere brugergrænsefladerne til den konkrete anvendelseskontekst, så brugeren ikke skal se og vurdere informationer, der ikke er relevante for situationen.

API

API (Application Programming Interface) og konfigurerbare snitfladeprogrammer sikrer, at AROLINK® kommunikerer sikkert og pålideligt med omverdenen i form af ERP systemer, specialsystemer, SCADA systemer, printere, vejeudstyr, skannere, visionudstyr, robotter, måleudstyr etc.

BACKUPLØSNINGER

Backup og andre datasikringssystemer sikrer fabrikkens data. Med backup og et indbygget sæt datasikringssystemer i AROLINK® er data sikret mod, at de forsvinder. Det er let for systemadministratoren at sikre backup og genetablering af data, hvis det skulle være nødvendigt ved fx hardware fejl. Rollestyring sikrer, at data alene kan ændres, hvis brugeren har de nødvendige rettigheder.

AROLINK® HANDBOOK

Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

AROLINK® DEMONSTRATION

En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

 STRATEGI WORKSHOP

På en strategi workshop er målet at fastlægge klare forbedringsmål og udvikle rammerne til en fremadrettet MOM strategi. Vi faciliterer gerne workshoppen, der kan gennemføres hos jer.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

NYHEDER

Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

HVAD BETYDER DET?

Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.