Løsninger

SPECIFIKKE BEHOV

Til applikationer i fremstillingsindustrien har vi udviklet en række løsninger, der hurtigt kan implementeres i enhver fabrik. Læs nedenfor om løsninger som AROLINK® OEE, AROLINK® DASHBOARDS, og AROLINK® VISION SYSTEM.

LØSNINGER

Alle løsninger rummer AROLINK® platformens basale funktioner. Det betyder, at I har muligheden for senere at udvide løsningen til et fuldt integreret fabrikssystem.

00547-Platform-Illustration4.0 (beskåret)

 AROLINK® OEE

Overall Equipment Efficiency (OEE) er en standard KPI til måling af en fabriks produktivitet. OEE beregnes ud fra formlerne for Availability, Performance og Quality. En AROLINK® OEE løsning beregner og visualiserer OEE i realtid, samt kan tilpasses dit unikke behov på fabrikken. Med AROLINK® er det muligt at indsamle data fra manuelt input eller integreret procesudstyr på produktionsgulvet.

AROLINK® KPI DASHBOARD

Byg meningsfulde dashboards, der holder styr på og visualiserer fabrikkens væsentligste KPI’er. Med en AROLINK® KPI DASHBOARD løsning er det muligt at følge KPI’erne i realtid, samt vise dem i et letforståeligt og visuelt overbevisende format. AROLINK® integrerer til virksomhedssystemer og procesudstyr på produktionsgulvet.

AROLINK® VISION SYSTEM

Automatiseret visuel kontrol af fødevareindpakning, såsom dåser, folie eller plastik indpakning. En AROLINK® VISION SYSTEM løsning konfigurerer automatisk visionsystemet og klarer opsætning i relation til produktet. AROLINK® gemmer fejl registreret af visionsystemet og relaterer dem til den aktuelle ordre. Data bruges i realtid til styring og historisk til analyse af, hvordan processen kan optimeres.

AROLINK® ETIKETTERING

Gør printning af etiketter til en integreret del af fabrikkens forretningsprocesser. En AROLINK® ETIKETTERING løsning konfigurerer og styrer automatisk printere på produktionslinjen. AROLINK® indeholder en integreret Codesoft ’label designer’ til styring af de anvendte variable, samt de data, der skal udskrives på etiketten.

AROLINK® WMS

Lagerstyring med et AROLINK® WMS giver mulighed for at binde data indsamlet fra processer til forsendelse sammen i en unik datahistorik. Denne datahistorik dokumenterer lagringsbetingelser og positioner, samt tilknyttet information om varen, såsom produktionsdatoer, holdbarheder, mulige kunder, reservationer mv. AROLINK® WMS kan derudover forbindes til et automatisk plukke- og placeringssystem således en automatiseret løsning kan bygges op.

AROLINK® HANDBOOK

Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

AROLINK® DEMONSTRATION

En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

 STRATEGI WORKSHOP

På en strategi workshop er målet at fastlægge klare forbedringsmål og udvikle rammerne til en fremadrettet MOM strategi. Vi faciliterer gerne workshoppen, der kan gennemføres hos jer.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

NYHEDER

Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

HVAD BETYDER DET?

Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.