Softwareløsninger

AROLINK® SOFTWARELØSNINGER

Kravene til effektiv fabriksstyring inden for industrien har været progressivt stigende de sidste 2 årtier. Netop i denne periode har AROLINK® udviklet sig til det system, som det er i dag. Konstant på jagt efter de forbedringer, som kunderne har haft brug for i et konkurrencepræget marked. I dag er AROLINK® systemet klassificeret som “best in class” af vores kunder. Et modulbaseret og fleksibelt fabrikssystem, der er designet til at skabe fabriksoptimering.

HVORDAN KOMMER VI I GANG?

AROLINK® er et digitalt byggesystem. Når I har den grundlæggende platform på plads, kan I vælge, om I vil arbejde med en selvstændig løsning, eller om I ønsker at opbygge et helt fabrikssystem. Lige meget hvilken vej I vælger, kan I altid bygge videre på systemet.

PLATFORM

AROLINK® platformen danner grundlag for alle AROLINK® løsninger. Både for selvstændige løsninger og for opbygningen af et fuldt integreret fabrikssystem. Platformen består af en database, API’er, byggeværktøjer og backupløsninger.

AROLINK® Platform

FABRIKSSYSTEM

AROLINK® fabrikssystemer bygges på AROLINK® platformen, der rummer de basale funktioner til at digitalisere den fysiske fabrik. Ud fra platformen er fabrikssystemet skalérbart med funktionsområder og moduler, der kan implementeres straks eller senere alt efter behov.

00547-Platform-Illustration2.7 (beskåret)

SPECIFIKKE BEHOV

Har I alene behov for implementering af enkelte af AROLINK® funktionerne på fabrikken, kan I vælge en af vores løsninger. Alle løsninger omfatter implementering af AROLINK® platformen. Det betyder, at I senere kan udvide jeres løsning i retning af et totalt fabrikssystem.

00547-Platform-Illustration4.0 (beskåret)

AROLINK® HANDBOOK

Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

AROLINK® DEMONSTRATION

En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

 STRATEGI WORKSHOP

På en strategi workshop er målet at fastlægge klare forbedringsmål og udvikle rammerne til en fremadrettet MOM strategi. Vi faciliterer gerne workshoppen, der kan gennemføres hos jer.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

NYHEDER

Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

HVAD BETYDER DET?

Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.