Danish Crown Foods

TRUSTED BY

”VI SKAL VÆRE KONSTANT KONKURRENCEDYGTIGE!

Med AROLINK® implementeret på alle vores fabrikker i Europa sikrer vi den lokale ledelse et datagrundlag, som giver indsigt og overblik, så vi forbliver konkurrencedygtige i et konstant omskifteligt marked, siger Henrik Weihrauch, CFO hos Danish Crown Foods.

AROLINK® giver os et solidt grundlag for løbende at gennemføre forbedringer af fremstillingsprocesserne på vores fabrikker. Vi er meget tilfredse med AROLINK®, der lever op til vores høje krav til funktionalitet og brugervenlighed. Systemet sikrer os mod uventede omkostninger, sparer arbejdstimer gennem papirløse funktioner og gør, at vi opnår mindre spild og kassation, fordi vi er på forkant med begivenhederne, siger Henrik Weihrauch.

Return On Investment

Teamet bag AROLINK® leverer altid et solidt stykke projektarbejde med en sikker styring fra projektets start til aflevering og den efterfølgende 24/7 support er upåklagelig. Samlet set har vi oplevet en lav tilbagebetalingstid på vores investering og en stor fremadrettet effektivisering af vores fabrikker, slutter Henrik Weihrauch.

OM Danish Crown Foods

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company A/S) producerer og markedsfører forædlede kødprodukter til detail, food service og fast food i mere end 120 lande verden over.

Med 99.000 årlige analyser og 2.000 besøg fra myndighederne er Danish Crown Foods verdensmester i fødevaresikkerhed.

TULIP er Danmarks første registrerede brand. I dag møder vi også Danish Crown Foods’ produkter under brands som DEN GRØNNE SLAGTER, GØL, STEFF HOULBERG, MOU samt som private labels brands.

OM LØSNINGEN

AROLINK® fabrikssystem anvendes på alle Danish Crown Foods’ fabrikker i Europa og omfatter typisk:

  • Detailplanlægning
  • Produktionsoptimering
  • Modtagekontrol
  • Produktions- og proceskontrol
  • Etikettering
  • Sikring af sporing fra råvare til færdigvare
  • Papirløs egenkontrol
  • Integration til ERP-systemet SAP

AROLINK® HANDBOOK

Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

AROLINK® DEMONSTRATION

En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

NYHEDER

Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

HVAD BETYDER DET?

Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.