Mesterbakeren

TRUSTED BY

”RECEPTSTYRING SIKRER EN ENSARTET OG DOKUMENTERET PRODUKTSAMMENSÆTNING ”

Med AROLINK® fabrikssystemet har vi fået en ensartet receptstyring og mere præcis dokumentation, som vi bruger til at reducere materialeforbruget og mindske spild. Arotek er en professionel partner i vores bestræbelser på at opnå konkrete besparelser for Mesterbakeren, fortæller Christian Litsheim, der er teknisk leder ved Mesterbakeren Stavanger.

I 2003 investerede vi i et receptstyrings- og udvejningssystem fra Arotek, som gennem årene har leveret en stabil og sikker service. Arotek er en professionel partner, der er meget jordnær og rigtig god til at analysere og rådgive om de problemstillinger, vi har ved Mesterbakeren. Med AROLINK har vi opnået en sikker receptstyring af blandeopgaver, herunder dosering af mel og andre komponenter, fx flydende ingredienser. Vi ønsker at fortsætte det udbytterige samarbejde i fremtiden. Derfor har vi i 2017 bestilt en opdateret version af receptstyrings- og udvejningssystemet, fortæller Christian Litsheim.

Hurtig og ensartet dosering

Med receptstyring i produktionen har vi opnået en forenklet og mere præcis dokumentation af produktsammensætning, der betyder at vi kan reducere materialeforbruget og mindske spild.

Den øgede nøjagtighed og kontrol af processen hjælper os med at opnå ensartet produktkvalitet og kvalitetssikring, slutter Christian Litsheim.

OM MESTERBAKEREN

Mesterbageren leverer frisk brød og bagværk til REMA 1000. Deres 10 bagerier forsyner hver dag ca. 470 REMA-butikker over hele landet med frisk brød, boller, rundstykker og konditorvarer.

Vor ambition er at tilbyde de bedste brød- og bageriprodukter til norske forbrugere uden, at det skal koste mere. Kunderne vil altid finde noget, der falder i deres smag, og Mesterbakeren arbejder hårdt på at udvikle nye produkter ud over de favoritter, der allerede laves hver dag.

OM LØSNINGEN

AROLINK® fabrikssystemet er implementeret på Mesterbakeren’s bagerier i Stavanger og Trondheim og omfatter:

  • Receptstyring
  • Udvejning
  • Dosering af mel og andre komponenter
  • Dosering af vand, olie og fedt

AROLINK® HANDBOOK

Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

AROLINK® DEMONSTRATION

En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

 STRATEGI WORKSHOP

På en strategi workshop er målet at fastlægge klare forbedringsmål og udvikle rammerne til en fremadrettet MOM strategi. Vi faciliterer gerne workshoppen, der kan gennemføres hos jer.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

NYHEDER

Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

HVAD BETYDER DET?

Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.