Lantmännen Cerealia

TRUSTED BY

”OEE LØSNING GIVER DETALJERET INDSIGT I VORES PERFORMANCE”

Ved at implementere AROLINK® OEE på vores pakkelinjer har vi fået større klarhed og indsigt i deres reelle performance, fortæller Lasse Jensen, der er Plant Manager ved Lantmännen Cerealia i Vejle

Vi har AROLINK® OEE fuldt integreret på vores pakkelinjer, og det betyder, at operatører via storskærme kan holde styr på, hvordan OEE tallene udvikler sig. Opstår der et stop på linjen, bliver det registreret af AROLINK®, og operatøren vælger en stopårsag på sin tablet. Alt andet håndteres automatisk af AROLINK®, der laver registreringer, beregner OEE tallene og opdaterer storskærmen i produktionen, fortæller Lasse Jensen.

Indsigt i konkret nedetid og årsagerne hertil

Vores fokus er på de 2-3 største kategorier i pareto diagrammet, som vi får fra AROLINK® systemet. Tallene bruger vi til at analysere, hvordan vi kan gribe ind over for årsagerne til produktivitetstab. Det er en kæmpe forbedring i forhold til tidligere, hvor vi ikke havde den samme detaljerede indsigt.

På linjen kan operatøren hurtigt se, om produktionen kører uregelmæssigt i forhold til tidligere produktioner og foretage finjusteringer på pakkeanlægget. Efterfølgende går vi i gang med at analysere på tallene på tværs af produktioner og kan herved iværksætte forbedringsinitiativer, der øger både kvalitet og effektivitet på fabrikken, slutter Lasse Jensen.

OM LANTMÄNNEN CEREALIA

Lantmännen Cerealia udvikler, producerer og markedsfører kornbaserede produkter som mel, melblandinger, gryn, mysli og pasta, samt færdigretter. Produkterne markedsføres under stærke varemærker som Axa, Amo, Kungsörnen, Regal, Gyllenhammars, Start, Kornkammeret, Nord Mills og HavneMøllerne.

På deres danske hovedkontor i Vejle blev Europas hidtil mest avancerede melmølle opført i 2008. Det har i høj grad været med til at udvikle Lantmännen Cerealia til den højteknologiske virksomhed, som den er i dag, hvor der anvendes de nyeste produktionsmetoder.

Lantmännen Cerealia er i dag den førende leverandør til dansk dagligvarehandel inden for mel, melblandinger og morgenmadsprodukter samt til landets håndværksbagere og brødindustrien. I Danmark er der omkring 155 medarbejdere og en årlig omsætning på 1 mia. kr.

OM LØSNINGEN

AROLINK® OEE er implementeret på flere produktionslinjer på Lantmännen Cerealia’s danske hovedkontor i Vejle. Løsninge omfatter:

  • Data om OEE (Availability, Performance og Quality)
  • Realtidsindigt via dashboards
  • Kontrolfunktion via tablet
  • Automatiske registreringer (PLC’er)
  • Dataanalyse og rapporter

AROLINK® HANDBOOK

Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

AROLINK® DEMONSTRATION

En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

NYHEDER

Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

HVAD BETYDER DET?

Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.