C&D Foods

TRUSTED BY

”VI SPARER MILLIONBELØB PÅ ØGET EFFEKTIVITET OG FÆRRE FEJL!”

Jeg har arbejdet i fødevarebranchen i mange år, og har aldrig før oplevet et så stærkt værktøj som AROLINK® til at levere up-to-date nøgletal, udtaler Martin Andersen, General Manager hos C&D Foods.

Den AROLINK® løsning, som vi har implementeret, giver os fuld sporbarhed, konstant dataindsamling og kvalitetssikring i alle produktionens faser. Nu kan vi løbende styre, at vi lever op til de krav til kvalitet og effektivitet, som vi selv og vores kunder stiller og vi opdager og reagerer straks, hvis der er tal som afviger fra det planlagte. Vores KPI tal blev allerede under implementeringen af AROLINK® kraftigt forbedret, fortæller Martin Andersen.

Før troede vi. Nu ved vi!

De data, som AROLINK® henter ud af IT-systemerne, bruger vi også til den langsigtede produktionsplanlægning. Ud fra data om fx lagerbeholdning, lagersvind, udnyttelsesgrader og udbyttetal tager vi løbende en ”stuegang i produktionen” for at se, om det skulle være muligt at gøre det endnu bedre. Før var vores beslutninger baseret på, hvad vi troede. Nu er beslutningerne baseret på konkret viden, slutter Martin Andersen.

OM C&D FOODS

C&D Foods er en af de førende producenter af private label hunde og kattemad til førende forhandlere verden over. I egen forsknings- og udviklingsafdeling udvikles nye typer hunde- og kattemad i tæt samarbejde med andre forskere, myndigheder, kunder og dyrlæger. C&D Foods er en division af ABP Food Group med 8.000 ansatte og 30 fabrikker over hele verden.

OM LØSNINGEN

AROLINK® fabrikssystem er foreløbig implementeret på C&D Foods fabrik i Esbjerg og omfatter:

  • Modtagekontrol
  • Dataregistrering (PDA-håndscannere)
  • Produktionsplanlægning
  • Produktions- og proceskontrol
  • Etikettering
  • Lagerstyring
  • Lageroptælling (PDA-håndscannere)
  • Integration til ERP-systemet Movex

AROLINK® HANDBOOK

Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

AROLINK® DEMONSTRATION

En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

 STRATEGI WORKSHOP

På en strategi workshop er målet at fastlægge klare forbedringsmål og udvikle rammerne til en fremadrettet MOM strategi. Vi faciliterer gerne workshoppen, der kan gennemføres hos jer.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

NYHEDER

Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

HVAD BETYDER DET?

Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.