TRUSTED BY

”DASHBOARD LØSNING SKABER SYNLIGHED OG BESPARELSER”

Implementeringen af AROLINK® dashboards har givet tydelige resultater i form af optimeret produktion, formindsket tidsforbrug og i sidste ende konkrete besparelser for Arla Foods AKAFA, fortæller Jonas Kristensen, der er Production and Technology Development Manager ved Arla Foods AKAFA

Med AROLINK® dashboards kan vi på særskilte realtime-skærme i kontrolrummet følge live, hvordan vores KPI tal udvikler sig. Data fra produktionsanlægget sendes ca. hvert 20. sekund til en database, der beregner de væsentligste KPI’er, som så vises og opdateres på skærmen hvert minut, fortæller Jonas Kristensen.

Fra opslagstavler til realtime skærme

At vi kan følge op på KPI tal hvert minut, er en kæmpe forbedring i forhold til tidligere opdatering via skifteholdstavler og ugetavler, hvor vi kun fik fulgt op på dags- eller ugebasis.

Det siger sig selv, at vi lynhurtigt ser uregelmæssigheder og effekt af operatørens finjusteringer på produktionsanlægget, hvilket øger både kvalitet og effektivitet på fabrikken, slutter Jonas Kristensen.

OM ARLA

Arla er et globalt andelsmejeri ejet af europæiske mælkeproducenter. Produkterne sælges over hele verden. Med 19.600 medarbejdere i 30 lande arbejder Arla med en fortsat vækststrategi.

Strategien har fået navnet ”Good Growth” fordi ansvarlighed og bæredygtighed i hele værdikæden ”fra jord til bord” er afgørende for Arla. Vi møder Arla’s produkter under mange forskellige lokale og internationale brands.

Udover brandet Arla er de mest kendte brands verden over Lurpak og Castello.

OM LØSNINGEN

AROLINK® dashboard-løsning er implementeret på Arla Foods’s konservesfabrik AKAFA i Svenstrup og omfatter:

  • API
  • User interface
  • Dataanalyse
  • Realtime dashboards
  • PLC Integration

AROLINK® HANDBOOK

Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

AROLINK® DEMONSTRATION

En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

 STRATEGI WORKSHOP

På en strategi workshop er målet at fastlægge klare forbedringsmål og udvikle rammerne til en fremadrettet MOM strategi. Vi faciliterer gerne workshoppen, der kan gennemføres hos jer.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

NYHEDER

Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

HVAD BETYDER DET?

Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.