Referencer

TRUSTED BY

Vi er stolte og taknemmelige over, at vores kunder har tillid til os. Nedenfor finder du cases, der indeholder systembeskrivelser og udtalelser fra vores kunder om samarbejdet og resultatet. Bemærk, at nogle cases er på hele fabrikssystemer, mens andre er for specialløsninger.

”VI SPARER MILLIONBELØB PÅ ØGET EFFEKTIVITET OG FÆRRE FEJL!”

Jeg har arbejdet i fødevarebranchen i mange år, og har aldrig før oplevet et så stærkt værktøj som AROLINK® til at levere up-to-date nøgletal, udtaler Martin Andersen, General Managaer hos C&D Foods.

“VI SKAL VÆRE KONSTANT KONKURRENCEDYGTIGE!”

Med AROLINK® implementeret på alle vores fabrikker i Europa sikrer vi den lokale ledelse et datagrundlag, som giver indsigt og overblik, så vi forbliver konkurrencedygtige i et konstant omskifteligt marked, siger Henrik Weihrauch, CFO hos Danish Crown Foods.

“OEE LØSNING GIVER INDSIGT
I VORES PERFORMANCE”

Ved at implementere AROLINK® OEE på vores pakkelinjer har vi fået større klarhed og indsigt i deres reelle performance, fortæller Lasse Jensen, der er Plant Manager ved Lantmännen Cerealia i Vejle

”RECEPTSTYRING SIKRER
ET ENSARTET PRODUKT ”

Med AROLINK® fabrikssystemet har vi fået en ensartet receptstyring og mere præcis dokumentation, som vi bruger til at reducere materialeforbruget og mindske spild. Arotek er en professionel partner i vores bestræbelser på at opnå konkrete besparelser for Mesterbakeren, fortæller Christian Litsheim, der er teknisk leder ved Mesterbakeren Stavanger.

”DASHBOARD LØSNING SKABER SYNLIGHED OG BESPARELSER”

Implementeringen af AROLINK® dashboards har givet tydelige resultater i form af optimeret produktion, formindsket tidsforbrug og i sidste ende konkrete besparelser for Arla, fortæller Jonas Kristensen fra Arla’s Production Development Team.

Aqua d’or bruger AROLINK®

AROLINK® HANDBOOK

Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

AROLINK® DEMONSTRATION

En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

 STRATEGI WORKSHOP

På en strategi workshop er målet at fastlægge klare forbedringsmål og udvikle rammerne til en fremadrettet MOM strategi. Vi faciliterer gerne workshoppen, der kan gennemføres hos jer.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

NYHEDER

Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

HVAD BETYDER DET?

Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.