Om AROLINK®

AROLINK® SIDEN ÅR 2000

Fabrikssystemet AROLINK® blev skabt i år 2000, hvor stifteren af virksomheden Arotek, Ove Lundahl, fik til opgave at opbygge det første AROLINK® fabrikssystem hos Tulip Food Company. Det blev indledningen til et tæt samarbejde med Tulip og implementering af fabrikssystemet på koncernens fabrikker i Europa. 

PARTNERSKABER

Samarbejdet med Tulip koncernen førte tidligt AROLINK® ud i Europa, hvor fabrikssystemet i dag er implementeret på flere fabrikker i Skandinavien, Storbritannien, Tyskland og  Polen. I virksomheden bag, Arotek, er fortsat internationalisering en del af vores fremadrettede strategi, hvor målet er at etablere tætte partnerskaber på nye markeder.

 FØDEVAREINDUSTRIEN

Som fabrikssystem er AROLINK® født ind i fødevareindustrien. Den branche som uden sammenligning møder de højeste krav og udfordringer fra myndigheder, detailkæder og forbrugere. Fødevarebranchen vil også fremover være den primære branche for os. Når det er sagt, er der ikke tvivl om, at vores erfaringer på denne hårde markedsplads også kan hjælpe virksomheder inden for andre regulerede brancher med at skabe store besparelser og konkurrencefordele.

FORRETNINGSKONCEPTET

Når vi siger “Vores mål er at forbedre jeres fabriksproduktivitet”, er det et løfte, som vi er parat til at blive målt på. Fabrikssystemet AROLINK® er bygget til det. Vores medarbejdere er uddannede til det.

Strategisk fabriksoptimering

Vi kan bistå med udformningen af den strategi, der skal ligge til grund for en målbar fabriksoptimering. Som rådgiver i et strategiforløb eller som facilitator af en MOM-workshop.

Praktisk implementering

Vi gennemfører den praktiske implementering af fabrikssystemet sammen med fabrikken – enten selv eller med partnere i det enkelte land. Den udformede strategi guider implementeringsarbejdet og sikrer, at vi sammen opnår den ønskede fabriksoptimering.

Udvikling af softwareløsninger

Vi har udviklet AROLINK®, som er et best in class fabrikssystem, der kan opfylde strategiens mål og matche de fremadrettede krav, der stilles til fødevareindustrien og andre regulerede brancher. Udviklingen er brugerdrevet i tæt partnerskab med innovative produktionsvirksomheder.

Solid support & service

Med AROLINK® er driftsikkerheden helt i top, så fabrikkens effektivitet og dermed fortjeneste ikke lider under unødvendige driftsstop. 24/7 support og en serviceaftale med AROLINK® giver ro til at koncentrere dig om fabrikkens drift.

AROLINK® HANDBOOK

Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

AROLINK® DEMONSTRATION

En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

 STRATEGI WORKSHOP

På en strategi workshop er målet at fastlægge klare forbedringsmål og udvikle rammerne til en fremadrettet MOM strategi. Vi faciliterer gerne workshoppen, der kan gennemføres hos jer.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

NYHEDER

Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

HVAD BETYDER DET?

Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.