Strategi workshop

BOOK EN MOM STRATEGI WORKSHOP

Står I foran at udarbejde en strategi eller har I brug for sparring omkring optimering af factory performance i fabrikken?

Vi kan tilbyde at facilitere en MOM strategi workshop hos jer, hvor målet er, ud fra en forudgående analyse af de nuværende systemer, at fastlægge klare forbedringsmål og udvikle rammerne for en strategi og handlingsplan. Vi står for en forudgående analyse, facilitering på workshoppen samt en efterfølgende rapportering. Workshoppens endelige agenda fastlægger vi sammen, hvorefter vi afgiver et fast tilbud.

Interesseret?

Så udfyld gerne nedenstående formular, hvorefter vi kontakter dig snarest muligt.

  AROLINK® HANDBOOK

  Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

  AROLINK® DEMONSTRATION

  En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

   STRATEGI WORKSHOP

  På en strategi workshop er målet at fastlægge klare forbedringsmål og udvikle rammerne til en fremadrettet MOM strategi. Vi faciliterer gerne workshoppen, der kan gennemføres hos jer.

  GEVINSTBEREGNER

  Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

  NYHEDER

  Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

  HVAD BETYDER DET?

  Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.