Gevinstberegner

GEVINSTBEREGNER

Indtast nøgletallene i felterne og få straks et estimat på den årlige besparelse ved implementering af en AROLINK® platform. Gevinstberegneren viser, hvor der er mulighed for forbedringer igennem etablering af den digitale fabrik, der giver øget realtidsindsigt og mulighed for proaktivitet i forhold til styring og kontrol af produktionen.

Samtidig vil en digitaliseret fabrik øge kapacitetsudnyttelsen og mindske risikoen for et fødevaresikkerhedssvigt. Kontakt os for en konkret beregning af den værdi, som AROLINK® kan hjælpe med at skabe. Du kan rette alle default tal angivet i gevinstberegneren.

AROLINK® HANDBOOK

Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

AROLINK® DEMONSTRATION

En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

 STRATEGI WORKSHOP

På en strategi workshop er målet at fastlægge klare forbedringsmål og udvikle rammerne til en fremadrettet MOM strategi. Vi faciliterer gerne workshoppen, der kan gennemføres hos jer.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

NYHEDER

Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

HVAD BETYDER DET?

Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.