Kontakt

VIL DU VIDE MERE OM AROLINK®?

Du er velkommen til at ringe til vores CEO Ove Lundahl. En anden mulighed er at udfylde kontaktformularen og blive kontaktet af Ove for at få en uformel snak om AROLINK® og muligheder det kan give din virksomhed.

KONTAKT CEO

Du er velkommen til at ringe til vores CEO Ove Lundahl for at få en uformel snak om AROLINK® og de muligheder, det kan give din virksomhed.

Ove Lundahl

CEO

SKAL VI KONTAKTE DIG?

En anden mulighed er at udfylde kontaktformularen og blive kontaktet af Ove for at få en uformel snak om AROLINK® og de muligheder, det kan give din virksomhed.  AROLINK® HANDBOOK

  Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

  AROLINK® DEMONSTRATION

  En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

   STRATEGI WORKSHOP

  På en strategi workshop er målet at fastlægge klare forbedringsmål og udvikle rammerne til en fremadrettet MOM strategi. Vi faciliterer gerne workshoppen, der kan gennemføres hos jer.

  GEVINSTBEREGNER

  Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

  NYHEDER

  Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

  HVAD BETYDER DET?

  Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.