Fabriksoptimering

HVORDAN SKABER VI MÅLBAR FABRIKSOPTIMERING?

Vi flytter os fra den fysiske fabrik til den digitale fabrik. Fra papirbaseret styring til digital styring. Fra manuel til automatiseret supply chain management. Fra statiske tabeller til dynamiske dashboards og løbende validering. Big data og Internet of Things skaber nye muligheder. Vi arbejder med klare mål for KPI’er (Key Performance Indicators) og komplekse processer.

Vi skaber målbar fabriksoptimering, når vi opnår:

  • Rationelle produktionsprocesser, der reducerer omkostninger og forbedrer indtjeningen
  • Nye konkurrencefordele, der forbedrer kundetilfredshed og øger omsætningen

HVORFOR ET FABRIKSSYSTEM?

Konkurrencen i fødevareindustrien og andre regulerede brancher øges konstant. Der stilles nye krav til fødevarekvalitet, fødevaresikkerhed, bæredygtighed, leveringssikkerhed og nye og flere produktvarianter.

Udviklingen stiller krav til målbar fabriksoptimering og et effektivt og fleksibelt fabrikssystem. Vi skal digitalisere den fysiske fabrik, så vi kan få det optimale overblik til at optimere selv små processer i fabrikken.

DIGITALISERING

Det er ikke mange år siden, at ledelse og styring af en fabrik var baseret på papir og manuel overvågning. I dag er det muligt at overvåge og styre fabrikken fra én skærm og tage beslutninger ud fra algoritmer, der giver kvalificerede forslag baseret på dataanalyse.

Figuren nedenfor viser, hvordan digitaliseringen har modnet ledelse og styring af en fabrik gennem de seneste 2 årtier.

FIGUR: UDVIKLINGEN MOD DEN DIGITALE FABRIK

HVOR LANGT ER I KOMMET?

Er I interesseret i at blive udfordret? Vi deltager gerne i et uforpligtende møde, om hvor langt I kan nå med digitalisering.

KAN I OPTIMERE FABRIKKEN?

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der udregner de årlige besparelser ved implementering af AROLINK®. Det eneste du skal gøre, er at indtaste de væsentligste nøgletal fra fabrikken.

HOW IS YOUR MOM*?

*MANUFACTURING OPERATIONS MANAGEMENT

Inden for fabrikssystemer taler man for det meste om MES, der står for Manufacturing Execution Systems. Vi foretrækker at tale om MOM, der står for Manufacturing Operations Management. MOM er fremtidens standard for den holistiske og digitale systemløsning, der skaber den optimale synlighed over hele produktionsprocessen, så I effektivt kan skabe en målbar optimering af fabrikken.

MOM-STRATEGI

Et godt sted at starte rejsen mod en målbar optimering af fabrikken er udarbejdelse af en gennemtænkt MOM-strategi. Vi kan hjælpe jer som rådgiver i et strategiforløb eller som facilitator af en MOM-workshop.

AROLINK® HANDBOOK

Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

AROLINK® DEMONSTRATION

En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

 STRATEGI WORKSHOP

På en strategi workshop er målet at fastlægge klare forbedringsmål og udvikle rammerne til en fremadrettet MOM strategi. Vi faciliterer gerne workshoppen, der kan gennemføres hos jer.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

NYHEDER

Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

HVAD BETYDER DET?

Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.