Forside

SIDEN 2000

Arotek har siden årtusindeskiftet været et dedikeret softwarehus med fokus på at forbedre fabriksproduktiviteten for produktionsvirksomheder inden for brancher, der har store krav til dokumentation og transparens, specielt til fødevareindustrien.

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE AROLINK®

Giver fabriksledelsen overblik og en stressfri dagligdag

Sammenhængskraft i data der giver realtidsindsigt og ny viden

Støtter proaktivitet der resulterer i effektive fabrikker

Værdsat af ledende internationale virksomheder

Teamet bag AROLINK® er troværdigt, dedikeret og vedholdende

FABRIKSOPTIMERING

At drive en effektiv fabrik kræver, at KPI mål er tydelige, og den daglige digitale styring af fabrikken er sikker og proaktiv. For os drejer det sig om at skabe en målbar fabriksoptimering. Det kan vi hjælpe jer med.

SOFTWARELØSNINGER

AROLINK® er navnet på vores softwareløsninger. Det er et modulbaseret og brugervenligt fabrikssystem, der er designet til at skabe målbar fabriksoptimering. Vores klare mål er at være “best in class” inden for fabrikssystemer til brancher, der har store krav til dokumentation og transparens. Når vi leverer en softwareløsning, er vi tæt på i hele forløbet, fra indledende afklaring til opstart og drift.

REFERENCER

AROLINK® er både som en tæt forretningspartner og som et moderne fabrikssystem værdsat af sine kunder, som er ledende virksomheder inden for fødevareindustrien og andre regulerede brancher. Læs, hvad Danish Crown Foods og andre virksomheder siger om samarbejdet med Arotek.

AROLINK® HANDBOOK

Håndbogen giver dig en sikker introduktion til AROLINK® systemet og ikke mindst en idé om, hvilke gevinster, besparelser og konkurrencefordele som systemet kan give jer.

AROLINK® DEMONSTRATION

En demonstration giver jer et indblik i AROLINK® systemet og et overblik over mulighederne for jer. En demonstration er uforpligtende og kan gennemføres hos jer.

 STRATEGI WORKSHOP

På en strategi workshop er målet at fastlægge klare forbedringsmål og udvikle rammerne til en fremadrettet MOM strategi. Vi faciliterer gerne workshoppen, der kan gennemføres hos jer.

GEVINSTBEREGNER

Vi har udviklet en simpel gevinstberegner, der viser potentialet for årlige besparelser ved implementering af AROLINK® fabrikssystemet. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine nøgletal.

NYHEDER

Læs seneste nyt om AROLINK® og få mere at vide om nye softwareløsninger og tilføjelser til fabrikssystemet, samt information om nye kunder, fabriksinstallationer m.m.

HVAD BETYDER DET?

Der er mange forkortelser og indforståede begreber indenfor fabriksledelse. Vi har samlet en FAQ med de vigtigste ord. Lad os høre fra dig, hvis du ikke finder det ord, du leder efter.